Jaa sivu:
100 % vastuulliseksi varmennettua

 

Pauligin vastuullisuustyö alkuperämaissa tukee yli 100 000 kahvinviljelijää

Paulig on tehnyt vastuullisuustyötä pitkäjänteisesti. Kahvin alkuperän syvällinen tunteminen on yhtiön hankinnan ja vastuullisuustyön perusta. Pauligilla on ollut jo vuosia käytössä hankinnan eettiset periaatteet, joita yhteistyökumppanimme kahvin alkuperämaissa ovat sitoutuneet noudattamaan.

Paulig käyttää tuotteissaan vain Reilu Kauppa ja Luomu tai Rainforest Alliance -vastuullisuussertifioitua kahvia sekä vastuulliseksi varmennetuista kumppanuushankkeista ostettua kahvia. Paulig on vuosien varrella auttanut kumppanuushankkeidensa kautta yli 100 000 kahvinviljelijää. Meillä on omia ilmastohankkeita kahvin alkuperämaissa muun muassa Brasialassa ja Nicaraguassa. Lue lisää täältä: https://www.pauliggroup.com/climate-projects-in-the-coffee-origin-countries 

Ostamme vuosittain yli 30 miljoonaa kiloa raakakahvia. Valinnoillamme ja vastuullisuustyöllämme on siis aidosti merkitystä, ja panostamme kestävään kehityksen kaikilla toimintamme eri osa-alueilla. Myös hyvän kahvin ystävät arvostavat vastuullisuustyötämme ja Paulig on valittu neljä kertaa peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi juomabrändiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. 

Katariina Aho

 

Lue lisää Pauligin vastuullisuustyöstä: https://www.pauliggroup.com/fi/vastuullisuus

Back to top