1929

”Sekoitus nro 26” saa Pauligin paahtimon 25-vuotisjuhlan kunniaksi uuden nimen ja luonnehdinnan, siitä tulee hienostuneeseen makuun sopiva Presidentin sekoitus. Samalla sekoituksen väreiksi valitaan tutut kulta ja vihreä.

1939

Kahvin säännöstely alkaa ennen sotaa.

1963

Presidentin sekoitus -pakkaukseen alkaa koristaa tänäkin päivänä tuttu timanttilogo.

1968

Kahvipaahtimo muuttaa Vuosaareen. Avajaisia juhlistaa presidentti Urho Kekkonen, joka itse paahtaa ensimmäisen erän Presidentin sekoitus -kahvia.

2003

Vaaleapaahtoista kahvia nauttivalle kansalle esitellään Presidentti Tumma Paahto.

2009

Ylellinen Presidentti Gold Label on valmis markkinoille. Uutuuden pavut on valittu tarkkaan omaleimaisen pehmeyden saavuttamiseksi.

2012

Presidentti tuo Suomeen ensimmäisen vuosikertakahvin. Elegantti ja trendikkäästi vaaleaksi paahdettu Presidentti Special Blend 2012 pakataan kahvinystävien valitsemaan pakkaukseen. Vuosikertakahvilla juhlistetaan myös 6.6. vietettävää Hyvän kahvin päivää.

2014

Vuoden erikoissekoitus valmistetaan Colombia Nariño –pavuista, jonka kasvupaikka on vuoristossa jopa 2 300 metrin korkeudessa.

2016

Tämän vuoden erikoissekoituksen makua hallitsevat Miramonten perhetilan hedelmäisen raikkaat Catuai-pavut.

1931

Kahvia aletaan myydä jauhettuna. Paulig ottaa ensimmäisenä Euroopassa käyttöön pakkausten päivämäärämerkinnät varmistaakseen kahvin tuoreuden.

1945

Henrik Paulig toi ulkomaan tuliaisinaan ajatuksen ammattimaisesta kuluttajien palvelusta ja vuonna 1971 avattiin Paula-palvelu. Se paitsi neuvoi ja opasti kuluttajia puhelimitse ja kirjeitse myös tuotti innostavia ruokaohjekirjasia ja piti tuotteisiin liittyviä neuvontailtoja. Paula-tyttö kiersi kaupoissa ja kahviloissa opastamassa.

 

1967

Presidentin sekoitus -pakkaukseen lisätään kultakuppi, josta muodostuu laatukahvin tunnus.

1994

Presidentin sekoitus -nimi muuttui muotoon Presidentti. Samalla otetaan käyttöön ympäristöä säästävä yksinkertainen kahvipakkaus.

2006

Uteliaisuus pitää liikkeessä, uuden huippukahvin kehittäminen Presidentti-perheeseen alkaa.

2011

Uusien ja entistä tummempien makujen etsintä jatkuu. Syntyy kesyttämätön ja erittäin tummaksi paahdettu Presidentti Black Label.

2013

Arvostetuilla Kenian SL 28 ja SL 34 -papulajikkeilla viimeistelty Presidentti Special Blend 2013 valmistuu syksyksi.

2015

Presidentti Special Blend 2015 on tämän satokauden erikoissekoitus, jonka hedelmäiset vivahteet kypsyvät banaanipuiden varjossa Afrikan korkeimman vuoren – lumihuippuisen Kilimanjaron kupeessa.

2017

Presidentti Special Blend 2017 -erikoissekoituksen salaisuutena ovat korkealla vuoristossa hitaasti kypsyneet, käsinpoimitut Pohjois-Sumatran pavut. Tämän villiluonteisen kahvin mausta voi löytää metsämarjojen ja kypsän viikunan vivahteita.

Back to top