Näin unelmahankkeista tuli totta

Unelmien Volkkari
Play
Tokkis kuntoon 2019
Play
Vivacious kohti kultamitalia!
Play
Mikä oli Juhla Mokka Surffibussi?
Play

Tulevaisuuden tekijät

Juhla Mokka Tulevaisuuden Tekijä Leo Mäkinen skeittaa
Leo Mäkinen
Leon unelmaprojekti on bussi, joka kiertäisi opettamassa rullalautailua nuorille sekä järjestäisi breakdance-ulkotapahtumia, ja näin edistäisi breikkiskenen ja hip hop -kulttuurin kehittymistä Tampereella ja laajemmalti Pirkanmaalla. Unelmaprojektin tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteen kulttuurin ja hyvän musiikin voimalla.
Juhla Mokka Tulevaisuuden Tekijät - Tokka-Lotta opetusalus
Meripartiolippukunta Naantalin Siniset
Vuonna 1989 veistetty koulutusalus s/y Tokka-Lotta II on palvellut nuoria jo 30 vuoden ajan. Kaikesta sille annetusta rakkaudesta huolimatta kovassa käytössä oleva "Tokkis" on viimein peruskorjattava. Porukan unelmana on kunnostaa alus nuoruutensa loistoon ja turvata paikallinen toiminta. Kesälle 2019 on suunnitteilla Tokka-Lotan 30-vuotisjuhlapurjehdus, Tokka-Lotta Atlantic Expedition, joka vie jopa 150 nuorta meripartiolaista kaikkialta Suomesta elämänsä purjehdusseikkailulle Atlantille ja Karibialle.
Juhla Mokka Tulevaisuuden Tekijä VGC Vivacious-joukkue
VGC Vivacious
Vihti-Gym Cheerleading on 10-vuotias cheerleading-seura Vihdistä. Paikkakunnalla ei ole omaa hallia, ja seura treenaa koulujen liikuntasaleissa ja toimii enimmäkseen vapaaehtoisvoimin. Cheerleadingia kuuluisi treenata turvamatolla, joka suojaa nousijan mahdollisesti pudotessa pahimmilta iskuilta. Juhla Mokka Tulevaisuuden Tekijät -ohjelman voittorahojen avulla seura hankki turvamaton ja voivat nyt treenata kohti kevään 2019 tavoitetta napata Level 5 -tason kultamitali Vivacious-joukkueelle!
Juhla Mokka Surffibussi 2018
Yhdessä Suomen Lainelautaliiton kanssa Juhla Mokka varusti kesällä 2018 surffibussin, joka kiersi ympäri Suomen levittämässä lainelautailun ilosanomaa. Surffibussi tarjosi nuorille opetusta ja välineitä lajin kokeiluun ilmaiseksi. Liity myös Surffibussin omaan Facebook-ryhmään. www.facebook.com/groups/997413540424520/