Tazza kaakao

Tazza-kaakao

Suosikkijuoma, legendaarinen Tazza on sallittu herkku - vuoden ympäri. Kaakaojuoman uniikki täyteläisen suklainen maku on ainutlaatuinen! Tazzassa käytetty kaakaotiiviste on Rainforest Alliance sertifioitua. Lue lisää täältä

 

Miksi valita Tazza?
  • Kasvatat kokonaismyyntiä: Tazza on Suomen myydyin kaakaobrändi (OOH), joten sen vetovoima kannattaa hyödyntää ja samalla ansaita! Lähde: marketing clinic, 2018
  • Laajempi asiakaskunta: Laajenna asiakaskuntaa, sillä yksi tykkää kahvista, toinen teestä ja kolmas kaakaosta!
  • Parempi asiakastyytyväisyys: Täyteläinen ja hemmotteleva juomakokemus vie arjen yläpuolelle.
  • Vaikuttavia tekoja: Yhdessä vastuulliista liiketoimintaa rakentamassa. Valitsemalla Tazzan, parannat kaakaoviljelijän ja yhteisön toimeentuloa sekä huomioit ympäristön - kuppi kerrallaan!
Valitse oikea Tazza-tuote juuri sinun liiketoiminnallesi
Tazza kaakao 10x1 kg Rainforest Alliance
Tazza kaakaotiiviste
Tazza kaakaojuomatiiviste 2x2kg, Rainforest Alliance
Tazza-kaakaolaite
Täysautomaattinen Tazza-kaakaolaite
Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

Täyteläinen Tazza on legendaarinen kaakaoherkku

Tazza kaakao sopii täydellisesti monille erilaisille myyntipaikoille, kuten kahviloille, huoltoasemille ja toimistoille. Suuren asiakasmäärän yrityksille helpoin tapa tarjoilla kuumaa Tazzaa kaakaota on Tazza-laite. Tazza-laite on kannattava valinta silloin, kun myyt noin 30 Tazza-annosta päivittäin. Pienemmän asiakasmäärän yrityksille erinomainen ratkaisu ovat 2kg hanapakkaukset. Tazza kaakaota on helppo valmistaa myös toimistoympäristössä Tazza-tiivisteestä, lisäät vain kuuman/kylmän maidon tai veden.

Tazza - herkutteluhetkiin kuumana ja kylmänä!

Suussa sulava uutuus on tarjoilla Tazza kylmänä suklaajuomana. Tazza on laajasti tunnettu kuumana kaakaona, mutta Tazza taipuu myös trendikkäisiin kylmiin juomiin! Hyödynnetään koko vuosi myyntiaikana ja pidetään Tazza asiakkaiden huulilla myös kesällä.

Tazza šokolaadijook
​Kuinka saada kaikki irti Tazzasta:

Helppo tapa lisätä myyntiä on ottaa käyttöön suurempi kuppikoko todellisille suklaafaneille. Juomavalikoimasta saat vieläkin houkuttelevamman helppojen ja kannattavien kuuma- ja kylmäjuomillereseptien avulla. Tarjoamalla komboja joko kuumalla tai kylmällä Tazzalla saat helposti lisämyyntiä ja helpotat asiakkaan valintaprosessia.

Voit tutustua Tazza-laitteidemme ohjevideoihin täällä»

Back to top